Idag hade vi en barnfri dag och samtidigt som solen lyste så passade jag och min man på att åka till Falkenberg. Vi såg på Strandbadens hemsida att de hade afternoon tea och det ville vi mer än gärna testa.

IMG_1436

Tyvärr så måste jag säga att vi blev väldigt besvikna, för det priset och det lilla utbudet de hade var det inte alls bra. Platser var det även ont om då serveringen var för allmänheten och inte bara för hotellgästerna. Fastän solen lyste så fick man heller inte tar med sig fikat ut, utan fick endast sitta i lobbyn.

Med afternoon tea hade jag räknat med skurna sandwich bitar med olika fyllningar samt annat smått och gott. Men på buffén fanns endast små söta och inte så ovanliga bakelser, croissanter, ost och marmelad. Kan ju säga att vi inte fick i oss så mycket eftersom allt smakade väldigt sött.

Själva hotellet var väldigt mysigt och deras uteservering som riktas direkt mot stranden gav en väldigt avslappnande miljö. Att bara sitta och titta ut mot havet, att se hur vattnet som är så grunt når upp till barnens ben och med den mjuka vinden som viskar förbi mina armar, där fick det mig att drömma mig bort för en stund. Har ni inte varit här innan så är det en plats jag kan rekommendera att besöka, för jag själv kommer gärna tillbaka.